dijous, 13 de desembre del 2012

VISITA DEL TSC A LA LLAR VERDAGUER D'IGUALADA


El passat dimarts dia 13 de novembre, dos membres del TSC (Transport Sanitari de Catalunya) i dos del SEM (Servei d'Emergències) van visitar la Llar Verdaguer d'Igualada. Van venir a fer una xerrada als usuaris i usuàries del centre. Aquesta xerrada estava inserida dins d'un dels tallers que es fan habitualment els dimarts a la tarda i que es diu Taller-Fòrum. El tema general era Treballs de servei a la societat. Es tracta d'un cicle de xerrades que preten apropar i donar a conèixer més concretament als usuaris tota una sèrie de treballs, que d'una manera o altra ens afecten diàriament, i els seus professionals. Anteriorment, ja ens havia visitat la Policia Local. Aquesta vegada, els membres del TSC i del SEM van explicar en què consistia la seva feina, a partir d'unes preguntes que els havien fet arribar els usuaris de la Llar. Tant l'Anna i el Pep (TSC) com el Manel i la Núria (TSC-SEM) van fer una exposició ben interessant i dinàmica.




Van respondre a preguntes com quina diferència hi havia entre les ambulàncies de color blanc i les de color groc, quines eren les actituds i aptituds que hi havien de tenir, com resolien la coincidència de serveis i quines prioritats hi tenien a l'hora d'actuar, què feien en cas d'avaria de l'ambulància, com s'enfrontaven personalment als casos més greus i delicats,... En definitiva, va ser una estona molt interessant i agradable, que va acabar amb un petit refrigeri per a tothom.




Volem agraïr des de la Llar el seu interès i col.laboració que, sens dubte, ens va apropar a un dels col.lectius professionals més important de la nostra societat.





Llar Verdaguer



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.