dimecres, 25 d’abril del 2012

VISITA ALS AMICS DEL TEATRENEU

Hola,
El passat dia 11/03/12 vam anar al TEATRE!!! L'obra escollida va ser el IMPRO-SHOW al TEATRENEU. La veritat es que va estar molt bé.
Varem sortir de la Llar al voltant de les 15:00. El tren sortia a les 15:30 aprox. La veritat es que es va fer una mica llarg el trajecte. La majoria de gent va aprofitar per fer una petita migdiada. La resta comentava amb força il·lusió la visita al Teatre. Al arribar a Barcelona ens vam dirigir cap a la Plaça Revolució, on es va aprofitar per anar a prendre un cafè i anar al lavabo.




 Al cap d'una mitja hora i desprès de fer-nos algunes fotos per recordar el moment ja ens vem dirigir cap al
Teatre.

 
L'obra va començar a les 19:00 puntualment. I va durar aproximadament uns 90 minuts. Pels qui no conegueu la gent del TEATRENEU fan una obra totalment improvisada. Al entrar et donen un paper on tens que escriure alguna frase o pensament que et passi pel cap. Com podeu imaginar surten frases i pensaments força curiosos. Amb aquestes frases i pensaments els actors recreen tota una sèrie d'històries molt divertides. L'obra es va fer curta i tot!!!! i un cop acabada ens vam fer fotos amb els actors de l'obra.


Al sortir del teatre ens vam dirigir cap a la Plaça d'Espanya on teníem que tornar a agafar el tren.

Mentres esperàvem vam sopar una mica. Teníem entrepans i unes llaunes.

La tornada es va fer una mica llarga. Quasi tothom va aprofitar per dormir tot el viatge.

Arribada a la Llar al voltant de les 00:00. I desprès d'un diumenge molt intens tots vam anar a dormir.

Tota una experiència que segurament repetirem mes endavant.

diumenge, 1 d’abril del 2012

"SOLO" Documental COMPLETO de Vicente Rubio (subt. ESP)



Documental que muestra una vía de entrada y salida al túnel de la esquizofrenia, una búsqueda del amor a través de la locura, la visión de un soñador desde los más profundos recovecos de la locura, la vida de Vicente Rubio, contada por él mismo, en su paso por esta dolencia. Cuando el amor es el inico de una búsqueda y el único camino es la locura, el resultado es un viaje iniciático para el que se entrega a la aventura de soñar.